Turismul in ziua de azi

Turismul reprezinta un domeniu de activitate cu un potential de dezvoltare foarte ridicat, insa prea putin valorificat in prezent. In general turistii sunt atrasi de ospitalitatea si prietenia gazdelor, calitati pentru care romanii sunt renumiti. Aceste calitati, combinate cu relieful deosebit de diversificat al Romniei, atrag turisti din tara si din afara, care insa pentru a ramane mai mult timp intr-un loc doresc sa beneficieze de conditii corespunzatoare de cazare, odihna si recreere, si in general de servicii de un inalt profesionalism.

Turismul in tara noastra se afla in plina relansare. Atat la oras cat si in mediul rural, dezvoltarea unei afaceri in turism este foarte rentabila, mai ales avand in vedere ca in Romania, ca si la nivel international, numarul turistilor este in continua crestere.

Da, Romania se afla in primele locuri in Europa, in ceea ce priveste potentialul de dezvoltare a turismului, acesta fiind o importanta sursa de venit atat pentru cel care investeste, in acest domeniu, dar si pentru bugetul national.

De ce? Romania este o tara minunata care poate oferi vizitatorilor peisaje feerice, o varietate de produse culinare ecologiec mult apreciate, posibilitatea de a lua contact cu obiceiuri traditionale, are manastiri pictate si un rachiu excelent. In primul rand trebuie sa faceti cunoscute acesteĀ  “bunatati” si sa fiti o gazda buna pentru a avea oaspeti in pensiune tot timpul anului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s