Detalii Colaborare

Nu este absolut nici o clauza care sa va oblige la ceva daca nu faceti contracte, o sa va trimit contractul sa vedeti despre ce este vorba, un script prin care sa va adresati telefonic la pensiuni, doar cand e de acord sa semneze contractul va deplasati, si nu mai e necesar sa mergeti la pensiune sa le propuneti, avem un script care va ajuta sa vindeti la pensiuni, cu un chestionar prin care sa constieze proprietarul pensiunii ca are nevoie de promovare. Oricum nu va obliga la nimic contractul de colaborare.Noi o sa va oferim si un mod de promovare, iar in procent de 50% va garantam succesul. De ce credem noi ca proiectul nostru este viabil, este pentru ca multe pensiuni nu au turistii pentru ca nu stiu sa se promoveze, noi le facem ofertele, si venim in intampinarea turistilor cu ofertele lor, nu trebuie dumneavoastra sa faceti ofertele. De obicei ofertele pensiunilor pe internet sunt in felul urmator descriere, poze si preturi, nu au o oferta concreta, pachete turistice. iar noi chiar asta oferim pensiunilor care doresc o colaborare cu noi. daca va uitati pe site-urile turistice cu pensiuni sa vedeti ca este chiar asa cum zic, iar dorim sa schimbam perceptia pensiunilor asupra promovarii, plus ca la pachetele de 500 si 800 ron noi le garantam turisti din prima luna de cand incepem sa ii promovam, astfel oferim banii inapoi, le oferim garantie ca o sa aiba turisti. daca doriti sa colaborati cu noi o sa va trimitem ofertele detaliate, chestionare prin care sa analizam afacerea, sa mergem direct la piata tinta.
O sa va trimit azi pachetele detaliate, chestionare, unul telefonic si unul la fata locului pentru analiza afacerii, oricum va explic in mail-ul pe care o sa vi-l trimit, o fisa pentru comanda, contractul, un scrip pe care sa il folositi cand sunati la pensiuni si tot ce aveti nevoie pentru a avea succes.
O sa va trimitem lista cu pensiuni si cu date de contact din zona dumneavoastra si imprejurimi, sau puteti gasi si dumneavoastra pe internet, o sa va spunem site-urile unde puteti gasi pensiunile. Documentele se vor trimite prin mail ca e si mai rapid si mai avantajos.
O zi buna.
Advertisements

One thought on “Detalii Colaborare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s