Cum sa fi in primele 10 pensiuni

De obicei turistii cand vreau sa mearga in vacanta incep cautarea in felul urmator.

1. Intreaba prietenii, daca au ceva recomandari din vacantele unde au fost ei.

2. Incep sa caute pe internet, si cum fac ei?

In primul rand, primele oferte le primeste pe mail, ceea ce este o modalitate excelenta pentru pensiuni, daca ajung sa afle o colectie de date personale ale diversilor clienti a firmelor.

In al doilea rand, incep sa caute pe internet oferte ale pensiunilor.

Statistica spune ca peste 60% din cei interesati sa isi petreaca vacanta in tara, nu sunt hotarati in ce zona a tarii sa mearga in vacanta. Ceea ce este foarte greu pentru o pensiune sa se afle in primele cautari al turistilor.

In aceasta situatie ar trebui sa apari pe prima pagina a site-urilor de turism. Avand in vedere ca sunt foarte multe site-uri de turism, ar trebui sa platesti mii de lei ca sa ai rezervari, ceea ce nu este normal.

3. Incep sa caute la agentiile de turism.

Stim cu totii ca la agentiile de turism, in pretul pachetului de sejur este inclus si comisionul agentiei care este intre 10 si 15%. Iar la un pachet de 5000 ron pentru intreaga pensiune, comisionul este intre 500 si 75o ron, iar atunci pretul afisat este de 5750 ron in loc de 5000 ron, ceea ce un unele situatii la unii turisti nu le convine.

Legat de promovarea pe internet unde sunt sute, chiar mii de pensiuni, este greu sa fi gasit tocmai tu, din multimea aceea de pensiuni.

Cea mai buna varianta legata de promovarea pensiunii pe internet este pe site-urile  nisate de pensiuni,de exemplu cu numele Maramures turism, bucovina turism, cazare bucovina sau alte site-uri nisate.

Intrebarea este de unde stim ca acele site-uri sunt valoroase din punct de vedere al promovarii. Este greu sa afli daca merita sa platesti promovarea, doar daca ai mai avut promovare pe acel site, sau din recomandare cunostintelor sau de pe forumuri unde oamenii isi spun parerea.

Este greu in aceasta perioada sa stii daca merita promovarea pe anumite site-uri de turism, pentru ca asa cum am spus in articolul anterior multi promit, dar numai ca nu se vad rezultate.

Varianta ideala este sa stii sigur de promovarea pe care o faci, in sensul ca investesc 200 sau 300 ron depinde de pachetul de promovare pe care il au firmele de promovare, doar ca sunt foarte putine una sau doua in Romania.

In acel pachet iti garanteaza turisti, ceea ce practicam noi. Cei interesati sa colaboreze cu noi, sa cumpere un pachet de promovare de 200 ron, ii garantam turisti in acea perioada turistica, cum este aceasta perioada a Craciunului si de Revelion.

OFERTA DE PROMOVARE la sectiunea PROMOTIE

https://promovarepensiune.wordpress.com/promotie/

Advertisements

One thought on “Cum sa fi in primele 10 pensiuni

  1. I do trust all the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for starters. May just you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s