Organizarea sejurului in pensiunea turistica

Organizarea sejurului in carul pensiunii turistice reprezinta o activitate de mare importanta atat pentru turisti, cat si pentru personalul pensiunii. Ea depinde foarte mult de durata sejurului si de nevoile si motivatiile participantilor la actul turistic.

Cheia organizarii unui sejur placutt si atractiv consta in capacitatea administratoruluisi, implicit, a personalului pensiunii de a asigura servicii de o calitate corespunzatoare, de a umple in mod placut timpul liber a turistilor  cu diferite activitati traditionale.

Serviciile de baza oferite de o pensiune turistica sunt cazarea si masa, servicii despre care vom discuta in articolele urmatoare. Acestea sunt completate de alte servicii complementare oferite inainte (precum rezervarea sau anularea serviciului) sau dupa sosirea turistului.

Pentru turist, sejurul este, de fapt, oglinda intregii activitati din pensiunea respectiva. Un sejur agreabil inseamna pentru acesta o buna functionare a pensiunii din toate punctele de vedere, pe cand un sejur nereusit catalogheaza in mod negativ si organizarea si activitatea pensiunii respective.

Advertisements

One thought on “Organizarea sejurului in pensiunea turistica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s