Promovarea si distributia produsului turistic si a imaginii pensiunii

Esential pentru succesul fiecarei afaceri, deci si al unei pensiuni agroturistice, este ca ea sa isi gaseasca clientii, sa existe cumparatori pentru produsele si serviciile pe care le ofera. In acest sens, promovarea (publicitatea), joaca un rol de baza in atragerea clientilor unei pensiuni turistice. Cu alte cuvinte, trebuie sa iti vinzi marfa. Promovarea se face folosind o serie de metode specifice, mijloace si materiale car.e trebuie sa respecte o serie de reguli.

Orice administrator de pensiune stie ca prima lui dorinta este sa aiba o reclama cat mai buna, si mai eficienta pentru a atrage cat mai multi turisti la el la pensiune. Este si normal sa fie asa pentru ca reclama este sufletul afaceri, iar daca nu ai o reclama buna nu ai turisti.

Incepi sa cauti pe internet metode de promovare si site-uri de pensiuni pe google. Iti apar pe prima pagina cateva site-uri de turism, si afli ca promovarea pe acele site-uri este de cateva sute de ron pe an, doar pe un site. Te promovezi pe cateva site-uri care iti apar pe google, si te costa peste 1200 ron, o promovare cat de cat buna, si care nu iti garanteaza turisti. Aici faci o investitie pe care nu stii daca merita si daca iti poti recupera investitia pe care ai facut-o.

Este foarte greu sa iti vina turisti daca apari pe cateva site-uri de turism, chiar daca sunt in prima pagina pe google. De ce? pentru ca pe acele site-uri sunt sute, chiar mii de pensiuni care isi fac promovarea, si e putin probabil sa te gaseasca pe tine.

Sa va dau un exemplu. aveti o pensiune in Judetul Alba, iar un turist cauta o pensiune in Alba, pentru ca a auzit si a vazut pe internet ca sunt foarte multe obiective turistice pe care il intereseaza.

Cauta pe Google, pensiuni Alba, si ii apar cateva site-uri, intra pe primul site, si ii apar 50 de pensiuni. Pe care credeti ca o contacteaza primul? evident prima pensiune care ii apare.

O pensiune ca sa apara pe prima pagina pe un site plateste minim 500 ron pe un site, doar ca sa apara pe prima pagina.  Iar ca sa platesti pe cateva site-uri cate 500 ron, sunt bani multi investiti.

Ceea ce va ofera un site la 500 ron, noi va oferim promovare cat pentru 20 de site-uri foarte bune in turism. Detalii gasiti aici la Oferte de promovare

https://promovarepensiune.wordpress.com/oferte-promovare/

In urmatorul articol va dam 10 motive pentru care ar trebuie sa achizitionati pachete de promovare de la noi.

Toate cele bune

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s