2014! Anul turismului in Romania

pachet 200Buna ziua, si La Multi Ani! tuturor.

Vreau sa va urez bine ati intrat in noul an, si sa speram ca o sa fie mai bun decat 2013, la numarul de turisti, in pensiunea dumneavoastra.

Unii dintre dumneavoastra ati avut pensiunea ocupata la capacitate maxima, iar altii mai putin. De ce credeti ca se intampla acest lucru?

Se intampla din cauza unei slabe promovari. Si de cele mai multe ori, nu este pentru ca nu a vrut administratorul, ci pentru ca nu a stiut cum sa se promoveze.

Multi cred ca nu au turisti, pentru ca nu are mobilier la felca si concurenta, ca nu are luxul pe care il au celelalte pensiuni, ca nu este asa de frumoasa, etc, etc. Motive tot timpul se afla.

Nu asta este problema…Problema este cum stii tu sa te vinzi. Si cu siguranta ati vazut pensiuni, mai slabe ca ale dumneavoastra, mai mici, si care au mai multi turisti. De ce credeti ca se intampla asta? Pentru ca stie sa se vanda mai bine.

Nu este indeajuns sa postezi pe cateva site-uri reclama, si sa astepti sa te sune turistii, pentru ca majoritatea site-urilor, posteaza pensiunea pe site, si asteapta sa caute turistii. A trecut demult acea perioada. Acuma este nevoie sa iti promovezi oferta, si pe alte canale de promovare, internetul este mare.

Sunt foarte multe site-uri de profil, care contra unei sume de bani, iti posteaza reclama pensiunii pe site. Unele site-uri aduc clienti, altele mai putin, si altele chiar deloc.

Promovarea pe care o facem noi este una proactiva, trimitem ofertele oamenilor interesati de vacanta, din zona dumneavoastra, trimitem ofertele la grupuri de turisti.

Noi nu asteptam sa ne caute turistii ofertele pensiunilor partenere, ci noi le trimitem ofertele pentru a le analiza.

Haideti sa facem un exercitiu:

O persoana vrea sa mearga in Bucovina, si ce face? Cauta pe internet pensiuni din Bucovina, se uita pe cateva site-uri, gaseste o gramada de pensiuni, le analizeaza, nu stie care ar fi mai potrivita, si in final dupa 30 minute, incepe sa sune. Intreaba daca este disponibil in perioada in care doreste sa mearga, ba e ocupat, ba nu are destule locuri de cazare, pentru tot grupul, etc, si pana la urma gaseste liber la una dintre pensiuni.

La noi este mult mai simplu: daca o persoana vrea sa merga in Bucovina, si primeste in mail, oferta a unei pensiuni, sau mai multe, si ii place cum arata, ce credeti ca face? cauta alte pensiuni pe net, sa isi piarda o jumatate de ora, sau suna la acea pensiune, de la care a primit oferta pe mail? Cu siguranta suna prima data la pensiunea care ii apare in mail.

Pe majoritatea site-urilor gasesti oferta pensiunilor in felul urmator: descriere, poze, preturi, contact, nu gasesti oferte complete, ce ar putea face in 2,3 zile de cazare la pensiune, pentru ca nu ii permite site-ul.

Promovarea pensiunilor pe care o facem noi, este crearea de programe, pentru fiecare perioada in parte: Oferte de weekend, oferte pentru familii, de Dragobere, de Paste, de 1 Mai, tabere, etc.

Noi va consiliem cu ofertele, si vi le creem pentru dumneavoastra, pe baza serviciilor pe care le oferiti, si in functie de obiectivele turistice din zona.

Pentru ca mult mai usor atragi turisti, daca le si prezinti ce pot face in 2,3 zile, decat sa le prezinti o descriere, cu poze si preturi, ceva simplu. Pentru ca turistul daca merge la o pensiune, vrea sa stie dinainte ce poate sa faca. In sinea lui, are o garantie, ca o sa se simta bine, si o sa sa aiba activitati, nu o sa stea doar in pensiune, sa manance si sa doarma, vrea recreere

Turismul este industria ospitalitatii, si recreerii, si tocmai de aceea, trebuie sa ii prezinti turistului ce poate sa faca. Acest lucru diferentiaza pensiunile intre ele, si e normal sa fie asa.

Noi va punem la dispozitie un asemenea pachet de promovare a pensiunii, care este in jur de 200 ron, si in care noi va promovam pensiunea, prin cele mai bune canale de promovare, si va si GARANTAM CA O SA AVETI TURISTI.

  • Pachet 200 ron

–        Promovare in 15 site-uri de turism;;

–        100 carti de vizita color;

–        Promovare pe facebook: in grupuri de pensiuni si la peste 5000 de persoane;

–        Trimis comunicate de presa la toate persoanele care sunt interesati de turism din Romania cu oferta pensiunii;

–        Publicarea in Ghidurile de pensiuni

–        Publicarea ofertei si inscrierea pensiunii in Asociatia Pensiunilor din Romania;

–        Realizarea studiului de piata, piata tinta, cererea turistica si realizarea ofertelor dumneavoastra;

–        Garantarea de turisti din prima luna de cand incepem colaborarea

–        Valoarea intregului pachet este de 500 ron, iar pentru ca faceti parte din aceasta asociatie, pretul este de 200 ron

Impresii de la clienti:

” Multumesc echipei Promovare Pensiuni, pentru ajutorul oferit, si ca ne-ati ajutat sa ne facem programe pentru perioada de vara iarna, si surprinzator am avut pensiunea aproape plina. Multumesc inca o data” – Maria Popescu – Pensiunea Lacramioara

“ Sunt foarte multumita de serviciile dumneavoastra, si o sa colaboram mult si bine. Va multumesc ca ne-ati ajutat sa reimprospatam pensiunea”  – Ioan Pascu – Pensiunea Orizont

“Daca nu primeam mail-ul de la dumneavoastra legat de acest proiect de promovare a pensiunii intelligent, cred ca nu mai rezistam pe piata. Multumim” – Marius Artena – Pensiunea Casa cu Flori

“ Multumim pentru ajutor, toate cele bune. Cu stima” – Ileana Marinciuc – Casa Amentza

Acestea sunt unele din impresiile pe care le-am primit de la clientii nostrii, care au beneficiat de acest program de promovare.

BENEFICII:

–          Realizarea de pachete, pentru fiecare perioada a anului,( Oferte de weekend, oferte pentru familii, de Dragobere, de Paste, de 1 Mai, tabere, etc.);

–          Promovare in primele 15 site-uri de turism;

–          100 carti de vizita color;

–          Promovare pe facebook: in grupuri de pensiuni si la peste 5000 de persoane;

–          Trimis comunicate de presa la toate persoanele care sunt interesati de turism din Romania cu oferta pensiunii;

–          Publicarea in Ghidurile de pensiuni ;

–          Publicarea ofertei si inscrierea pensiunii in Asociatia Pensiunilor din Romania;

–          Realizarea studiului de piata, piata tinta, cererea turistica si realizarea ofertellor dumneavoastra;

–          Garantarea de turisti din prima luna de cand incepem colaborarea.

BONUS: LA ACHIZITIONAREA PACHETULUI DE 200 RON, PANA IN DATA DE 01.02.2014, AVETI REDUCERE DE 25%, DECI PLATITI DOAR 150 RON.

Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati:

Promoveaza-ti Pensiunea Inteligent

Craciun Gheorghe

Tel; 0727 689 884 / 0757 911 071

Fax: 0262 334 466

Mail: promovare_pensiuni@yahoo.com

SC. Craciun Investments SRL.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s