Unde sunt turistii?

foto_0_20111118095435

– Unde sunt turistii?

– Acolo unde nu ii cautam.

Aceasta este intrebarea pe care ii macina pe managerii, administratorii si proprietarii de pensiuni, cabane, si alte forme de cazare turistica.

Problema noastra a administratorilor de pensiuni este ca nu reusim sa ne facem vazuti acolo unde sunt turisti. Dar din ce cauza se intamplta asta? Va spun raspunsul imediat.

Dupa cum ne-am obisnuit cu site-urile de turism unde ne promovam pensiunea, pe acestea sau majoritatea dintre ele gasim pagina unei pensiuni in felul urmator: o mica descriere, poze, preturi, si cam atat. Avand in vedere ca sunt foarte multe pensiuni in zona in care aveti pensiunea, turistul nu stie pe care sa o aleaga, si alege sa contacteze pe prima care apare pe site. Pentru ca daca turistul nu a fost niciodata in zona dumneavoastra, si vrea sa cunoasca zona, contacteaza pe prima pe care o gaseste pe site, pentru ca el nu are alte repere de cautare. Cu toate ca o pensiune are servicii foarte bune, si sunt multe forme de a petrece timpul liber, turistul se ghideaza dupa poze si preturi, pentru ca nu are repere.

Tocmai de aceea secretul este sa se creeze pachete turistice, in care sa fie prezentat: ce poate sa faca turistul in pensiune, in zona, locurile de vizitat, obiectivele turistice, activitatile care sunt in zona, si orice alta particularitate pe care o are pensiunea sau zona din care faceti parte.

Iar cand dumneavoastra aveti pachete turistice, fiti siguri ca turistii o sa va aleaga pe dumneavoastra in locul pensiunii vecinului, pentru ca dumneavoastra ii oferiti mult mai multe lucruri decat pensiunea vecina, cu toate ca si pensiunea vecina poate sa le ofere, dar nu le prezinta. Si aici dumneavoastra puteti sa aveti si un pret mai mare, doar pentru ca i-ati prezentat turistului ce poate sa faca, si mai ales daca organizati si activitati, turistul poate sa plateasca in plus, si plateste cu placere, pentru ca ii oferiti ceva in plus fata de celelalte pensiuni.

Sper ca m-am facut inteles legat de asta, si sa profitati de acest avantaj de a va creea pachete si oferte turistice in functie de clientii pe care doriti sa ii aveti, si sa aveti profituri mai mari pentru pensiune, oferind-ule turistilor activitati.

Trebuie doar ca sa stati cateva minute, sa va ganditi ce se poate face in localitate, in zona si sa le treceti pe o foaie de hartie. Acesta este pasul cel mai important.

Iar daca aveti posibilitatea de a oferi turistilor si alte activitati gen: plimbare cu trasura, sau sa fiti ghidul lor pe la obiectivele din zona, fiti siguri ca acel turist o sa fie foarte multumit, si poate o sa va ofere si bani pentru acest serviciu.

Si uite asa, a-ti creat servicii care va aduc venituri suplimentare.

Succes in scrierea pachetelor turistice.

In cazul in care nu va descurcati, ne puteti contacta la telefon sau pe mail:

Contact:

Tel: 0737 670 630

mail 1: promovare_pensiuni@yahoo.com

mail 2: asociatiapensiunilordinromania@yahoo.com

 


Leave a comment